fbpx
6 intrebari si raspunsuri despre videochat - Videochat Pitesti
videochat, video chat, pitesti, angajari videochat, videochat de acasa
883
post-template-default,single,single-post,postid-883,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

6 intrebari si raspunsuri despre videochat

Videochatul a devenit un subiect care starneste interesul tot mai multor fete. Mirajul banilor castigati usor, independent financiara si posibilitatea de a calatori in destinatii exotice le fac pe fete sa acorde mai multa atentie acestui subiect. Totusi, majoritatea tinerelor renunta la a-si urma visul deoarece nu gasesc suficiente informatii despre aceasta activitate, se tem de prejudecati si de mentalitatea invechita a celor din jur.

Din acest motiv am facut o lista de sase intrebari si raspunsuri care sunt intalnite cel mai frecvent la angajare.

1.Este legal sa fac videochat? Da. Videochatul este o afacere legala. Iti poti castiga banii fara griji ca faci ceva gresit. Tu vinzi un show online. Asa cum studiourile de creatie vand emisiuni catre posturile de teelviziune, asa si tu iti vei vinde actul artistic catre site-urile de specialitate.

2. Ma supun vreunui risc? Nu. Vei lucra din siguranta casei tale si nu vei da adresa ta niciunui membru online. In plus, site-urile cu care noi colaboram nu permit accesul persoanelor din Romania.

3. Familia si prietenii mei vor afla ca fac videochat? Nu. Tu decizi cui spui, daca vrei sa spui cuiva. Noi iti garantam confidentialitatea. Vei lucra sub un pseudonim ales de tine si, cum spuneam si mai sus, membrii din Romania sunt blocati pe site-urile cu care noi colaboram.

4. Pot lucra ca model de videochat daca am cateva kilograme in plus? Desigur. Felul in care arati nu trebuie sa te opreasca din calea ta spre succes. Oamenii au gusturi diferite. Unora le plac fetele slabe, altora le plac cele mai voluptoase. Atata vreme cat esti ingrijita si ai o atitutdine pozitiva, nimic nu te poate opri!

5. Sumele mari de bani vehiculate in anunturi sunt adevarate? Da. Dar doar cu conditia ca tu sa te implici si sa iei in serios acest job. Daca vei petrece suficient timp online, vei avea o atitudine pozitiva si vei persevera chiar si in zilele mai putin bune, roadele nu vor inceta sa apara. Vei cunoaste foarte multi oameni si o parte din ei vor reveni si vor plati ca sa se bucure de compania ta online.

6. Videochat de acasa sau videochat dintr-un studio? Daca faci videochat de acasa ai o mai mare libertate si flexibilitate, iar procentul castigat de tine este mai mare decat daca ai lucra dintr-un studio.

Daca te-ai hotarat sa incepi o cariera in videochat, trainerii nostri din Pitesti, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Oradea, Slobozia sau Vaslui iti pot raspunde la toate intrebarile si te pot ajuta in cazul in care iti doresti sa te alaturi echipei noastre. Te asteptam!APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!