fbpx
Afla de ce in videochat nu este neaparat despre sex - Videochat Pitesti
videochat, video chat, pitesti, angajari videochat, videochat de acasa
879
post-template-default,single,single-post,postid-879,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Afla de ce in videochat nu este neaparat despre sex

Afla de ce in videochat nu este neaparat despre sex

Traim intr-o lume care inca eticheteaza modelele de videochat ca fiind niste femei de moravuri usoare, imorale, escorte – un exemplu de “asa nu”. Probabil asta este cea mai dificila parte a vietii de model. Totusi, daca avem o doza minima de realism, ne putem da seama ca aceste afirmatii sunt bazate pe invidie sau pur si simplu pe lipsa de informatie si educatie. Cine nu si-ar dori sa castige bani de acasa?

A fi un model de videochat presupune disciplina, ambitie, perseverenta, o atitudine pozitiva si respect fata de tine si de cei din jur. Acestea sunt ingredientele pentru o viata plina de satisfactii materiale si nu numai.

Este adevarat ca majoritatea modelelor de videochat adopta un stil seducator, dau o tenta sexuala conversatiilor, dar asta pentru ca asa vor ele. Daca vrei sa faci bani, o poti face oricum. Asta este doar calea ce mai rapida. Bineinteles, fetele sunt ajutate de faptul ca multe dintr ele lucreaza de acasa. Din acest motiv sunt atat de relaxate si iau totul ca pe o distractie. Isi verifica puterea de seductie. Si e distractiv sa vezi ce efecte poti avea asupra barbatilor.

Nu intretii raporturi sexuale cu nimeni. Toate discutiile vor avea loc online, persoana cealalta fiind la mii de kilometri distanta de tine. Nu te atinge nimeni, nu te obliga nimeni la absolut nimic. Lucrezi de acasa, din confortul si siguranta camerei tale.

Poti sa spui NU oricarui membru daca deschide un subiect cu care nu te simti tu confortabil. Nu te poate tine nimeni cu forta intr-o discutie. Vei fi mereu la un click distanta de a inchide conversatia. Totusi, nu lua prea in serios tot ce ti se spune. Distreaza-te!

Chiar daca este vorba despre o industrie pentru adulti, nu inseamna ca vei fi supusa la abuzuri. Tu decizi cati bani sa castigi si mai ales cum sa ii castigi. Daca vrei sa ai parte de un training specializat, ne poti contacta in oricare dintre orasele Pitesti, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Oradea, Slobozia sau Vaslui.APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!